Εκλογές για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑ.Σ.Σ.Δ.Ε. στις 19/09/2016

Ενημέρωση σχετικά με τις εκλογές για το Δ.Σ. που θα πραγματοποιηθούν στις 19/09/2016 - Ψηφοδέλτιο

Στο τέλος της ανάρτηση υπάρχει το ψηφοδέλτιο με τις υποψηφιότητες για Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) και Εξελεγκτική Επιτροπή (Ε.Ε.). Υποψηφιότητες που υποβλήθηκαν χτες το βράδυ στην Γενική Συνέλευση και στην Εφορευτική Επιτροπή που εξελέγη.
Για το Δ.Σ. βάζετε μέχρι και 7 σταυρούς ενώ για την Ε.Ε. μέχρι και 3 σταυρούς (το γράφει και πάνω στο ψηφοδέλτιο).

Α. Όσοι θα ψηφίσετε αυτοπροσώπως οι εκλογές θα διενεργηθούν την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, Αριστοτέλους 32 και Ολύμπου στο ύψος της Ρωμαϊκής Αγοράς, από τις 2 μ.μ μέχρι τις 7 μ.μ. Η καταμέτρηση των ψήφων και η έκδοση αποτελεσμάτων θα γίνει στο διάστημα 7-9 μ.μ. Σε όλη την διαδικασία θα παρευρίσκεται δικαστικός αντιπρόσωπος.


Β. Όσοι θα ψηφίσετε με επιστολική ψήφο πρέπει να κάνετε τα εξής:
1. Τυπώνετε το ψηφοδέλτιο και βάζετε σταυρούς.

2. Αγοράζετε έναν μικρό φάκελο στον οποίον χωρίς να γράψετε τίποτα βάζετε το ψηφοδέλτιο και τον κλείνετε.

3. Αγοράζετε έναν μεγαλύτερο φάκελο στον οποίον γράφετε τα στοιχεία σας και τον στέλνετε στην εξής διεύθυνση (που είναι ταχυδρομική θυρίδα):
Τ.Θ. 10034
Τ.Κ. 54012 Θεσσαλονίκη

4. Στέλνετε το γράμμα σαν απλό, ΟΧΙ σαν συστημένο.

5. Επειδή οι ψήφοι πρέπει να φτάσουν μέχρι την Δευτέρα στις 1 μ.μ. που θα πάει ο δικαστικός αντιπρόσωπος με μέλος της Εφορευτικής Επιτροπής να ανοίξουν την θυρίδα, πρέπει να στείλετε την ψήφο σας εγκαίρως!

Με λίγα λόγια όσοι είστε μακριά από την Θεσσαλονίκη χρειάζεστε 3 μέρες και όσοι είστε πιο κοντά 1 ή 2 μέρες. Άρα πρέπει να στείλετε την ψήφο σας αύριο Τετάρτη ή Πέμπτη, ανάλογα με την απόσταση σας από την Θεσσαλονίκη. Η Παρασκευή ενδείκνυται μόνο για πολύ κοντινές αποστάσεις.
Μέχρι αύριο το πρωί στις 8 π.μ. θα στείλω τα ίδια και με προσωπικό μήνυμα σε όλα τα μέλη ώστε να ενημερωθούν άμεσα σε περίπτωση που δεν δουν αυτή την ανάρτηση.

Ο πρόεδρος του προσωρινού Δ.Σ.
Ανδρέας Σμάγαδης

Το ψηφοδέλτιο σε μορφή pdf και doc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου